Noel Gallagher obnoví Oasis za 100 milionů liber. Liam by to udělal i zadarmo

26.05.2021 09:52 - Simona Knotková | foto: Europa Press

Na konci loňského roku proběhla médii informace, že Oasis dostali nabídku sto milionů dolarů, pokud by se vrátili na světová pódia. Prohlašoval to alespoň bývalý zpěvák kapely Liam Gallagher, který zároveň tvrdil, že starší bratr Noel comeback odmítl.

Na možnost reunionu za obří finanční sumu padla řeč i v pořadu The Jonathan Ross Show, jejímž hostem byl právě Noel. Nyní sólový muzikant slova svého sourozence popřel a uvedl, že tolik peněz se v hudebním průmyslu ani nenachází.

"Sto milionů liber v hudebním byznysu nenajdete. Pokud mi je ale někdo nabídne, říkám vám, že to udělám. Vrátím se za sto milionů liber. Absurdní. Vtipné je, že Liam tomu asi fakt věří," uvedl třiapadesátiletý hudebník.

Doplnil, že kdyby se Oasis v dnešní době vrátili, bylo by to jenom pro zisk: "Všechno stojí na mládí a kamarádství. Jakmile tohle jednou zmizí, už toho džina zpátky do lahve nevrátíte. Dnes by to bylo už jen pro byznys a mizerných sto milionů liber."

Reakce Liama na sebe nenechala dlouho čekat. K příspěvku fanouškovského instagramu, který se týkal Noelova výstupu v televizi, napsal komentář: "Udělám to ZADARMO."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY