Historii Kiss shrne obsáhlý dokument. Podívejte se na trailer

24.05.2021 11:58 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Na pověstnou epickou show amerických rockových legend Kiss si fanoušci budou muset počkat až do příštího roku. Jejich prý-už-definitivně-poslední turné "End of the Road" má naplánovanou zastávku v pražské O2 aréně na 13. července 2022, vstupenky jsou již v prodeji.

Čekání na koncertní rozlučku může příznivcům zkrátit obsáhlý dokument pojmenovaný (poněkud nenápaditě) "Biography: KISStory". Ve dvou dílech bude mít čtyři hodiny a premiéru si odbude 27. a 28. června, prozatím ve Spojených státech. Evropská premiéra či možnost, že by se snímek objevil na některé ze streamovacích služeb, zatím potvrzeny nebyly.

Biografii režíroval D.J. Viola a bude shrnovat celou padesátiletou kariéru skupiny, a to za účasti obou zakládajících členů Genea Simmonse a Paula Stanleyho. Vedle nich v dokumentu zaznějí také výpovědi třeba Davea Grohla nebo Toma Morella. Na třicetisekundový trailer se můžete podívat níže.

V současnosti mimochodem vzniká o maskované kapele rovněž hraný film "Shout It Out Loud", který se s největší pravděpodobností objeví na Netflixu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY