Natáčí se životopisný film o Cher. Produkují ho tvůrci blockbusteru "Mamma Mia!"

21.05.2021 15:25 - David Věžník | foto: Warner Records

Cher oslavila ve čtvrtek 20. května své 75. narozeniny (všechno nejlepší!) a u té příležitosti oznámila světu, že právě odstartovaly přípravné práce na natáčení filmu, který zmapuje její život a kariéru.

Snímek uvede do kin společnost Universal Pictures a zájem diváků mu jistě zajistí už soupiska členů štábu: produkci obstarají Judy Craymer a Gary Goetzman, kteří jsou podepsaní pod filmovým hitem "Mamma Mia!", scénář píše oscarový Eric Roth, podepsaný pod trháky "Forrest Gump", "The Curious Case Of Benjamin Button", "A Star Is Born" anebo "Suspect", v němž si popová diva zahrála jednu z hlavních rolí.

Osoby a obsazení, dějová linka ani datum premiéry v tuto chvíli nejsou známy, a tak si zatím pusťte čerstvý song "Walls", který zpěvačka vydala v předvečer svých polokulatin. Skladbu natočila pro nový dokument "Cher and the Loneliest Elephant", který zachycuje příběh slona, jenž devět let žil sám v pákistánské zoo, a Cher, jež se rozhodla udělat vše pro to, aby ho přemístila na lepší místo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY