Cosmic Gate ohlašují album "MOSAIIK" a zvou na livestream z Mexika

19.05.2021 10:27 - Jaromír Koc | foto: Cosmic Gate

Německé trancové duo Cosmic Gate se v hudební branži pohybuje již dvaadvacet let. Za tu dobu stihlo vydat přes padesát singlů, skoro dvě desítky kompilací a devět alb. A před pár dny Bossi a Nic ohlásili, že dokončili to desáté. Dočkáme se ho prý již velmi brzy.

Jubilejní studiovka dostala název "MOSAIIK" a k mání bude počátkem léta. První ochutnávkou z ní je song "Blame", který pánové představili v druhé polovině března. Skladba si tehdy odbyla světovou premiéru během speciálního streamovaného vystoupení z Miami. A něco podobného je v plánu i na středu 19. května.

Vzhledem k tomu, že všechny dosavadní sety měly na YouTube milionová zhlédnutí, budou rodáci z Krefeldu v podobné tradici pokračovat. Tentokrát půjde o přenos ze San Miguel de Allende, mexického města v centrální části země ve státě Guanajuato. Cosmic Gate navíc během večera vůbec poprvé představí i druhý singl z "MOSAIIK", track s názvem "Feel It".

Chystaný set bude tentokrát bezplatný a pustit si jej můžete od 18 hodin středoevropského času. Přímý odkaz na sledování online najdete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY