V klipu "Monster" Palomy Faith se to hemží nestvůrami

16.05.2021 11:52 - Tomáš Navrátil | foto: RCA Records Label

Listopadová deska "Infinite Things" Palomy Faith se sice naší pochvalné recenze na musicserveru nedočkala, nicméně stále platí, že se jedná o velmi povedenou nahrávku, která by vám neměla uniknout.

Jednou z nejvýraznějších skladeb je "Monster" - hutná píseň se sice místy upištěným, ale zato neuvěřitelně chytlavým refrénem.

Dlouhý půlrok od vydání alba představuje britská zpěvačka i doprovodný videoklip k tomuto songu. V krátkém filmečku samotnou zpěvačku nespatříte, hlavní protagonista vám to však náležitě vynahradí. Psychedelická, barevná podívaná si bere to nejlepší z vizuálů evropských hororů sedmdesátých let, především režiséra Daria Argenta. Vypráví o šíleném vědci, který ze svých obětí vytváří doslova podivnosti. Inspirace snímky jako "Suspiria" nebo klasický "Frankenstein" se tu rozhodně nezapře.

Paloma se v letošním roce chystá na turné po Velké Británii. Na zbytek světa prozatím nedošlo, ale řekněte sami - taková návštěva například v O2 universum by jí velmi slušela. Jenže v současné době by tu dostala tak akorát píchanec do ramene.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY