Zasnění Wolf Alice odhalují klipem "No Hard Feelings" další část z chystané desky

14.05.2021 17:11 - Ondřej Kocáb | foto: Jordan Hemingway

Vydání třetí studiovky britských rockerů Wolf Alice se blíží. Album "Blue Weekend" mělo původně vyjít 11. června, během dubna ale skupina datum posunula ještě o týden dříve. Prozatím z desky vzešly křehká balada "The Last Man On Earth" a singl "Smile". Do třetice je tu píseň opět z trochu jiné kategorie. Zasněná "No Hard Feelings" je ukázkovým ohlédnutím za ukončeným vztahem.

Zpěvačka Ellie Roswell se o novém počinu rozpovídala v rozhovoru pro Apple Music a přiznala, že původně se jednalo jen o vtipné intro k úplně jiné a mnohem tvrdší skladbě: "Když jsme to slyšeli, říkali jsme si, že se nám to divný intro líbí mnohem víc než celý zbytek songu. Možná jsem z toho původně udělala to krátké intro jen ze strachu z případné skutečné písně. Bylo to děsivé, protože v tom textu není vůbec žádná dvojznačnost."

Videoklip k čerstvému singlu režíroval Jordan Hemingway, pro něhož je to třetí letošní spolupráce s britskou partou. Hlavní roli si zahrála samotná Ellie. Příběh sleduje pár, jenž se sejde na autobusové zastávce a dá si své poslední sbohem v naprostém klidu. Následně přijíždí autobus, který tento vztah pomyslně ukončuje. Mimochodem ona zastávka zahalená dýmem se stala součástí přebalu chystaného alba. Na něm se však podíleli všichni čtyři členové kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY