Beck potvrzuje účast na Metronome Prague 2022

13.05.2021 17:44 - Tisková zpráva | foto: Metronome Prague

Jedinečný hitmaker i neúnavný experimentátor, držitel osmi Cen Grammy a desítek dalších ocenění a nominací na ně. To všechno je zpěvák, multiinstrumentalista, skladatel a producent Beck. Měl být jednou z hlavních hvězd loňského ročníku festivalu Metronome Prague, který nakonec znemožnila pandemie. Beckovo vystoupení se ale pořadatelům podařilo přesunout na nadcházející ročník, který proběhne 23.-26. června příštího roku na tradičním místě, pražském Výstavišti.

Beck zahraje v Česku podruhé, bude to dlouhých osmadvacet let po jeho pražském klubovém debutu. V nabídce festivalu Metronome Prague doplňuje již dříve ohlášené britské indiepopové duo Oh Wonder. Vstupenky lze zakoupit na oficiálním webu hudební akce. V prodeji jsou kromě standardní i podporovatelské kategorie, ve kterých za vyšší příspěvek na restart festivalu získají zájemci kromě dobrého pocitu také nejrůznější hudební a festivalové dárky a další zážitky. Ačkoli nic takového pořadatelé nepředpokládají, po zkušenostech z posledních dvou let zdůrazňují garanci vrácení vstupného, bude-li konání festivalu jakkoli ohroženo.

Pořadatelé hudební akce Metronome Prague vedle plánování příštího ročníku nyní také ve spolupráci se sdružením fotografů 400ASA, Institutem tvůrčí fotografie v Opavě a Leica Gallery Prague spustili na adrese www.tojefotografie.cz crowdfunding na pomoc profesionálním fotografům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY