Louis Tomlinson přijede do Prahy s Only the Poets na jaře 2022

13.05.2021 10:01 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Uplynulý rok byl pro britského zpěváka Louise Tomlinsona zásadní, jako poslední člen One Direction totiž vydal svou dlouho očekávanou debutovou desku "Walls". V Praze ji měl původně představit už letos v srpnu, kvůli stále nejisté situaci se celé turné včetně pražského koncertu přesouvá na jaro 2022. Louis Tomlinson tak ve Foru Karlín vystoupí 31. března 2022. Jako support se představí kapela Only the Poets.

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je měnit, pokud by někomu nové datum nevyhovovalo, vstupenky je možné vrátit v místě nákupu (Ticketmaster) do 10. července 2021. Akce je nadále vyprodaná, poslední vlnu vstupenek (i případné vrácené vstupenky) budeme přidávat do prodeje krátce před samotnou akcí v závislosti na aktuálních opatřeních a produkčních možnostech.

Od doby, kdy nejúspěšnější popová kapela dvacátého prvního století One Direction ohlásila v roce 2015 pauzu, stihl Louis Tomlinson vydat několik úspěšných singlů, které bodovaly na nejvyšších příčkách britské hitparády. Svůj sólový debut vydal Tomlinson až minulý rok a na desce představil novou autorskou polohu. "Chvíli mi to trvalo, než jsem zjistil, kým chci být, namísto sledování úspěchů v hitparádách jsem začal naslouchat svému srdci," nechal se Tomlinson slyšet pro časopis Rolling Stone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY