Pink láká singlem "All I Know So Far" na velmi osobní dokument a živák

13.05.2021 07:57 - Jaromír Koc | foto: Sony Music

Pink se svým fanouškům před pár měsíci připomněla dojemným duetem se svojí dcerou Willow, nyní se ale vrací opravdu ve velkém stylu - s novým singlem, živákem a především dokumentárním filmem.

Song "All I Know So Far" sama zpěvačka popisuje jako svou životní píseň. Jde o jakýsi dopis její dceři, ve kterém sumarizuje vše, co se doposud naučila a co zažila. Skladbu Pink napsala společně s duem Justin Paul a Benj Pasek, tedy pány, kteří z velké části stojí i za úspěchy filmů "The Greatest Showman" a "La La Land". Finální produkci měl na starosti ostřílený Greg Kurstin, jehož rukopis je i tentokrát naprosto markantní.

Pink - All I Know So Far: Setlist
© Pink
Tím však aktivity Alecie Beth Moore pro letošní jaro teprve začínají. Již 21. května bude mít na kanále Amazon Prime Video premiéru rozsáhlý dokument. Ponese stejný název jako čerstvý singl, tedy "All I Know So Far", bude mapovat nejen poslední světové turné k desce "Beautiful Trauma", ale především ukáže opravdu mnoho z toho, co se děje za oponou. Zároveň dá fanouškům nahlédnout do soukromí, aby věděli, jak to vypadá, když je jedna z nejúspěšnějších zpěvaček poslední doby zároveň manželkou a matkou. Dodejme, že o režii snímku se postaral Michael Gracey, režisér již zmiňovaného filmu "The Greatest Showman".

Poslední položkou, kterou si Pink na květen připravila, je něco jako doprovodný soundtrack ke zmíněnému dokumentu. Deska dostala název "All I Know So Far: Setlist", vyjde ve stejný den, kdy bude představen film, a jde vlastně o úplně první živák v diskografii této rodačky z Pensylvánie. Kromě několika jejích hitovek v živém provedení nabídne i oba zmiňované letošní singly a několik speciálních coververzí. V limitovaném nákladu mohli fanoušci kolekci předobjednat společně s rozsáhlým časopisem plným doposud nezveřejněných koncertních fotografií, celý náklad však byl rozebrán během několika dní.

Kompletní tracklist bude vypadat následovně: Just Like A Pill (Live), Who Knew (Live), Funhouse/Just A Girl (Live), River (Live), Just Give Me A Reason feat. Nate Ruess (Live), Time After Time (Live), Walk Me Home (Live), I Am Here (Live), F**kin’ Perfect (Live), MTV Video Vanguard Award Speech, Cash Cash (Remix Intro), What About Us (Live), Cover Me In Sunshine, All I Know So Far, Bohemian Rhapsody (Live), We Are The Champions (Live), So What (Live).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY