- musicserver.cz">

Placebo: "Album 8 je hotové a připravené na vydání"

03.05.2021 13:26 - David Věžník | foto: Elevator Lady Ltd

Fanoušci londýnských alternativních rockerů Placebo se letos s největší pravděpodobností dočkají nové desky svých oblíbenců. Podle slov, které členové skupiny sdíleli v neděli na sociálních sítích, je vše již ve fázi dokončovacích prací. Brian Molko a Stefan Olsdal rovněž připravují návrat na koncertní pódia.

" 'Novou hudbu a koncerty!!' zní nářek davu a my vás slyšíme. Nezoufejte prosím a věřte, že Album 8 je hotové a připravené na vydání," stojí v příspěvku, který pokračuje slovy: "Momentálně máme taky dost práce se zařizováním živých vystoupení." Kapela v postu dále žádá příznivce o názory, jaký merch se značkou Placebo by si rádi pořídili. Některým následně zřejmě jejich přání splní.

Album 8 zatím nemá finální název ani termín vydání. V diskografii britské formace půjde (jak číslovka napovídá) o osmou řadovku, nástupce nahrávky "Loud Like Love" z roku 2013. V mezidobí (konkrétně v roce 2016) vyšlo ještě šestiskladbové EP "Life's What You Make It". Titulní kus, který v originále nazpívali Talk Talk, si můžete připomenout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY