My Chemical Romance se do Prahy nevrátí ani letos

27.04.2021 10:14 - Ondřej Kocáb | foto: WEA International

Koncertní návrat My Chemical Romance měl krátkého trvání. Jejich comeback se váže ke 20. prosinci 2019, kdy zahráli v Los Angeles. Od té chvíle se jen vyčkává, než se situace zlepší natolik, aby bylo opět bezpečné pořádat koncerty a festivaly. Původně se evropské turné mělo konat v létě roku 2020, již teď je však jasné, že ani roční posun stačit nebude. Formace se tak rozhodla data opět posunout, tentokrát na rok 2022.

"Jsme velice smutní, ale tyto emoce jsou jen zlomkem všech pocitů, které jsme zažili během posledních měsíců při sledování všech ztrát a utrpení. Chceme si být naprosto jistí, že jsou všichni v bezpečí. Vstupné vrátíme všem, kteří budou mít zájem. Je nám moc líto tohoto zklamání. Opravdu se už nemůžeme dočkat, až vás všechny uvidíme v roce 2022," stojí v prohlášení muzikantů.

Mezi plánovanými koncerty byla i pražská zastávka, kam se kapela měla vypravit v rámci festivalu Prague Rocks. Dvoudenní akce měla dále nabídnout vystoupení Lucie, Lake Malawi nebo No Name. Na rozdíl od ostatních měst však nové datum vystoupení v tuzemské metropoli dosud nebylo oznámeno. Podle informací jsou však jednání o aktualizovaném termínu v plném proudu, o druhý koncert u nás tak fanoušci My Chemical Romance nepřijdou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY