Corey Taylor v květnu vyjede na turné k debutu "CMFT"

23.03.2021 13:38 - Ondřej Kocáb | foto: Corey Taylor

Jedním z prvních hudebníků, kteří plánují vyrazit na tour s nutností dodržet veškeré náležitosti současné doby, je Corey Taylor. Ten minulý rok odsunul bokem kapely Slipknot a Stone Sour a vrhl se na sólovou dráhu. Šňůra k jeho říjnovému debutu "CMFT" čítá devatenáct zastávek po Spojených státech a uskuteční se mezi květnem a červnem.

Jeden podobný pokus už si rodák z Des Moines vyzkoušel v listopadu. Tehdy vystoupil v Los Angeles a kvůli přísným opatřením se večera zúčastnilo pouze dvanáct návštěvníků. Podobně přísné podmínky budou muset splnit i všechny kluby během příštích koncertních výletů. Návštěvníky čeká dodržování rozestupů, ve většině klubů či barů budou místa pouze k sezení u stolů. Fanoušci přesto neskrývají hlad po reálných akcích, což potvrzuje již několik vyprodaných termínů.

"Neustále jsme hledali příležitost jak hrát, ale až ve chvíli, kdy se nás kamarád z řad promotérů zeptal, jak bychom vůbec s tolika opatřeními chtěli vyjet, uvědomili jsme si, že to můžeme naplánovat společně. Budeme přijímat tolik opatření, kolik jen můžeme - ať už rozestupy, vlastní místa či nošení roušek. Budeme také všechny nabádat k očkování," nechal se slyšet Taylor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY