Karmen Pál-Baláž má novou kapelu. Představuje ji v singlu "Nie je to len mnou"

22.03.2021 14:42 - Milan Menčík | foto: Lukáš Koska

O Karmen Pál-Baláž jsme naposledy psali téměř před rokem v souvislosti s klipem "Zažiť ešte raz", který upomínal na její debut "Kúzlo". Nyní má zpěvačka pro své fanoušky přichystanou spoustu novinek. Postavila úplně novou kapelu a teď ji poprvé představuje prostřednictvím singlu "Nie je to len mnou".

"Pesnička vzišla z novej hudobnej spolupráce s gitaristom, kamarátom a autorom skladby. Volá sa Ján Kmec," přibližuje vznik písně Karmen a dodává: "Som rada, že ma s ňou oslovil. Urobila som menšie úpravy v melodických linkách a s gitaristom z mojej novej kapely Filipom Kluknavským sme sa pustili do nahrávania v štúdiu HookFabrique. Filip sa producentsky postaral aj o výsledný zvuk skladby."

Za poměrně delší časovou prodlevou jsou samozřejmě i problémy v souvislosti s pandemií - posouvání termínů, karantény, uzávěry. Výsledek se ovšem poslouchá příjemně, Karmen má velmi nezvyklou barvu hlasu a také vsadila na akustický pop prostý dnes moderních přívlastků indie či alternativní. "Teším sa z novej pesničky, som šťastná z toho, že môžem priniesť do tohto obdobia kultúrneho ticha niečo nové a hlavne pozitívne."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY