Festival Tomorrowland se přesouvá na přelom srpna a září

20.03.2021 19:17 - Kateřina Drgová | foto: Tomorrowland

Jeden z největších festivalů elektronické hudby Tomorrowland koncem tohoto týdne oficiálně oznámil pozdější termín konání. Kvůli pandemii koronaviru se místo klasického červencového data město Boom v Belgii rozezní beaty až na konci srpna.

Šestnáctý ročník akce se bude konat pouze po dva víkendy, a to 27. až 29. srpna a 3. až 5. září. Organizátoři zároveň dodávají, že kvůli nevyzpytatelnosti situace je rovněž možné, že si fanoušci nakonec budou muset počkat až do příštího roku. Bližší informace se dozvíme v průběhu května. Do té doby nezbývá než věřit, že se letos nebudeme muset spokojit jen s elektronickou verzí festivalu, jak tomu bylo vloni.

"Úzce spolupracujeme s místními experty a vládou. Hodláme dodržet veškerá opatření, týkající se omezení venkovních akcí," dodali pořadatelé.

Cena lístků se, jako už tradičně, odvíjí podle typu. Za základní jednodenní zážitek zaplatíte přibližně 3 000 korun. Částka pak roste v závislosti na ubytování a končí na desetinásobku. Počet návštěvníků se poslední roky drží na 480 tisících, v minulosti se na stage mimo jiné postavili David Guetta, DJ Tiësto, Timmy Trumpet nebo Alan Walker.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY