normální, o to je ale hezčí - musicserver.cz">

Klip "World Remember Me Now" je na poměry skupiny The Go! Team normální, o to je ale hezčí

19.03.2021 16:38 - David Věžník | foto: The Go! Team

Britská formace The Go! Team na letošek chystá svou šestou řadovku. Nástupce tři roky starého alba "Semicircle" ponese název "Get Up Sequences Part One" a vyjde 2. července na značce Memphis Industries. Fanoušci už z něj můžou znát červencový singl "Cookie Scene" a tento týden k němu přibyla novinka "World Remember Me Now".

The Go! Team - Get Up Sequences Part One
© facebook interpreta
"Vždycky mě zajímaly každodenní rutiny lidí - co člověk dělá celý den," přibližuje téma tradičně pohodové a pozitivním nábojem nabité písně její autor Ian Parton a dodává: "Napsal jsem ji už před dávnými lety, ale v této době se její téma stává prapodivně relevantní. Dnes je tak snadné upadnout v zapomnění." Ví o čem mluví - během příprav nové studiovky přestal slyšet na jedno ucho.

V duchu skladby se nese i video Michaela Robinsona. Na poměry anglického sextetu je to snímek docela normální - sledujeme v něm běžný den jedné dívky. Pestrobarevné záběry, rychlé (až zběsilé) střihy a bohaté využívání koláží z výsledku dělají krásný audiovizuální zážitek.

Společně s klipem zveřejnil tým The Go! Team také obal a tracklist chystané desky. "Get Up Sequences Part One" přinese tuto desítku songů: Let The Seasons Work, Cookie Scene, A Memo For Maceo, We Do It But Never Know Why, Freedom Now, Pow, I Loved You Better, A Bee Without Its Sting, Tame The Great Plains, World Remember Me Now.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY