Lindemann připomene triumfální show v Moskvě živákem

23.03.2021 09:57 - Jaromír Koc | foto: Lindemann

I když projekt Lindemann nadále pokračuje, do budoucna už jeho součástí nebude švédský muzikant Peter Tägtgren. Tato informace je známá již několik měsíců, a tak nejspíš poslední vzpomínkou na spolupráci tohoto hudebníka s Tillem Lindemannem bude záznam loňského vystoupení v ruské metropoli, jehož vydání je ohlášeno na 21. května tohoto roku.

Šlo nejspíš o jeden z posledních koncertů před okamžikem, kdy na celý svět dolehla covidová pandemie. Dne 15. března 2020 odehrál projekt Lindemann údajně triumfální show v moskevské VTB areně. Záznam vyjde pod jasným názvem "Live In Moscow". A jak už bývá zvykem, fanoušci se rozhodně mají na co těšit. Tedy minimálně co se fyzických formátů týče.

Lindemann - Live in Moscow
© Lindemann
Kromě základního vybavení na DVD, Blu-ray a vinylu si příznivci budou moci živák zakoupit i jako deluxe verzi ve tvrdém knižním obalu, která kromě audio CD a Blu-ray nabídne i čtyřicetistránkový booklet. Nejzásadnější a samozřejmě i nejdražší položkou však bude super deluxe edice. Bude vyrobena v limitovaném nákladu čtyř tisíc kusů a nabídne CD, Blu-ray, zmiňovanou knihu, pět uměleckých fotografii, certifikát autenticity a masky obou hlavních protagonistů projektu. Pokud chcete vědět, jak bude celá luxusní krabice vypadat, můžete tak učinit v novém e-shopu magazínu Spark, kde si můžete živák předobjednat hned v několika formátech.

Pro úplnost ještě dodejme, že všechny formáty "Live In Moscow" budou mít design s nádechem socialistického realismu. Tracklist všech nosičů bude vypadat následovně: Skills In Pills, Lady Boy, Fat, Frau & Mann, Ich Weiss es nicht, Allesfresser, Knebel, Home Sweet Home, Cowboy, Golden Shower, Blut, Platz Eins, Praise Abort, Fish On, Ach so gern, Gummi, Steh auf.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY