Dennis Sheperd přivítal rok 2021 svou třetí studiovkou

09.02.2021 17:42 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Fanoušci tanečního stylu trance si jistě všimli, že aktuální omezení dávají i jejich oblíbeným umělcům mnohem větší prostor produkovat a vydávat nová alba. Jedno z těch prvních letošních přináší německý DJ a producent Dennis Sheperd. Nazval ho "Find The Sunrise".

Dennis Sheperd - Find The Sunrise
© Black Hole Recordings
Rodák z Essenu začal na své třetí řadovce pracovat již v roce 2019 a původně ji chtěl věnovat výhradně svým fanouškům, kteří ho po celou dobu jeho kariéry podporují. V té době totiž vnímal svůj život jako velmi temné místo, bojoval navíc i se dvěma osobními démony, a tak bylo vcelku nasnadě dílo pojmenovat "Find The Sunrise" a přistupovat k němu jako k určité terapii. Výsledkem je celkem patnáct tracků, na kterých ale rozhodně nepracoval jen on sám. Mezi hosty jsou například Roger Shah, Sunlounger, Chloe Kay, Sarah Russell nebo Sean Ryan.

Titul je již několik týdnů k mání digitálně, pokud patříte mezi ty, kteří rádi svírají v rukou fyzické nosiče, můžete ho sehnat i na CD. Distribuce v současné době příliš nefungují, zamiřte tak například do oficiálního e-shopu vydavatelství Black Hole Recordings. Abyste nekupovali zajíce v pytli, níže najdete záznam virtuálního DJ setu všech nových písní, který Dennis u příležitosti vydání své novinky odehrál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY