Markus Schulz v "Not Afraid To Fall" nabádá k návratu k přírodě

21.02.2021 17:32 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Markus Schulz vydal na sklonku minulého roku nové studiové album "Escape", které celé natočil v průběhu loňské karantény. Vzhledem k tomu, že desku v současné době nemůže propagovat na DJských vystoupeních, alespoň z ní chrlí jeden singl za druhým. Tím nejnovějším je další spolupráce se zpěvačkou Christinou Novelli.

Píseň "Not Afraid To Fall" patří i dle mínění fanoušků k těm nejemotivnějším a zároveň k těm nejhitovějším kouskům z celé desky. Melancholickou náladu v ní skvělým způsobem podtrhuje Christinin hlas, který patří na trancové scéně k často vyhledávaným a je do jisté míry zárukou úspěchu. Doprovodný vizuál pak posluchači přináší jasné poselství. Jde o jakýsi návod, kde v současné době hledat energii a zažívat okamžiky štěstí.

Dodejme, že vzhledem k tomu, že tento song Markuse Schulze má ke klasickému pojetí žánru opravdu velmi daleko, pro milovníky rychlých beatů vytvořil německý DJ a producent i sérii remixů, které tracku dávají úplně nový rozměr. Ten nejlepší z nich přikládáme níže - v rámci hodnocení bychom mu udělili ještě o jeden bod navíc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY