Max Cavalera zakládá novou skupinu Go Ahead and Die

31.01.2021 14:32 - Ondřej Hricko | foto: Go Ahead and Die

Max Cavalera, známý to metalový srdcař a člen formací Soulfly, Killer Be Killed či Cavalery Conspiracy a bývalý lídr Sepultury, má hudebního tvoření evidentně stále nedostatek, a tak do svého portfolia přidává nové jméno Go Ahead and Die. Spolu s ním se v nové skupině objeví bubeník Zach Coleman a především pak jeden ze synů tohoto brazilského matadora Igor Amadeus Cavalera, který ovládá baskytaru, kytaru i mikrofon.

Kapela bude produkovat mix death a thrash metalu, pod vlivem Celtic Frost s punkovou divokostí. Trio už prý podepsalo smlouvu s největším žánrovým labelem Nuclear Blast, podrobnosti o chystané desce zatím neuveřejnilo.

Není to poprvé, co Max Cavalera spolupracuje se svými syny. V Soufly angažoval jako bicmana nejstaršího z nich Zyona Cavaleru, který sám působí společně s bratrem Igorem Amadeem v partě Lody Kong. Na pódiu se objevil i s Richiem Cavalerou, který hraje ve stále populárnějších Incite. Vedle nového projektu se Max pustil do nahrávání novinky Soulfly, která by mohla vyjít již během letošního roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY