ptá se Marcell v novince "Vedle tebe" - musicserver.cz">

"Zůstat, nebo jít dál?" ptá se Marcell v novince "Vedle tebe"

29.01.2021 15:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po listopadovém singlu "Všechno, co se mělo stát" pokračuje Marcell, hlas kapely No Distance Paradise, v představování svého sólového repertoáru. Novinka "Vedle tebe" znamená jeho další krok v nastoupené cestě česky zpívaných singlů. Se skládáním mu pomáhali již etablovaní hitmakeři Ondřej Fiedler a Pokáč.

Poprvé mohli song slyšet návštěvníci společného turné s Mirai začátkem loňského roku - ovšem jen ti, kteří měli lístky na první dvě zastávky. Zbytek šňůry totiž přerušila pandemie.

"Námět textu 'Vedle Tebe' je jednoduchý. Věřím, že se s tím setkal asi každý z nás, ať už u sebe nebo u někoho ve svém okolí. V průběhu času se totiž člověk mění a s ním se mění i jeho názory na život. Když se pak tohle stane ve vztahu, otázkou je - zůstat, nebo jít dál? Jak velkou názorovou změnu dokáže vztah ustát?" přibližuje hudebník.

Zatímco předešlá ochutnávka zaujala od prvního poslechu příjemně hravým zvukem, ta aktuální má hutnější náladu a upoutá svým rytmem. Především pak disponuje naléhavě výbušným refrénem, který je jednoznačně jejím nosným pilířem.

Režie videoklipu, s jehož námětem znovu přišla zpěvákova žena Linda Procházka, se ujal Benjamin Buttler. Marcell se v něm tak trochu naklonoval a obhospodařil všechny nástroje v pomyslné kapele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY