Tom Jones ohlásil na duben nové album. Bude plné coververzí

19.02.2021 14:42 - Jaromír Koc | foto: Tom Jones

Tom Jones si nadělí předčasný narozeninový dárek. Než 7. června oslaví své již jednaosmdesáté narozeniny, vydá 23. dubna nové album. V pořadí dvaačtyřicátá řadovka velšského tygra dostala název "Surrounded By Time" a bude obsahovat výhradně coververze.

Tom Jones - Surrounded By Time
© Tom Jones
Kolekce dvanácti písní bude k mání digitálně, na CD, černém vinylu a stále oblíbenějším formátu kazety. Vybrané předělávky jsou pro Toma Jonese z nějakého důvodu výjimečné či osobní. Jsou mezi nimi kousky od Cata Stevense, Boba Dylana, The Waterboys, Bobbyho Colea, ale třeba i Michaela Kiwanuky.

Zároveň s ohlášením desky zveřejnil zpěvák i své koncertní plány. Evropská šňůra by měla odstartovat již v květnu tohoto roku v Německu. Kvůli nepolevující pandemii se však termíny nejspíš budou muset o nějakou dobu posunout.

Nahrávku "Surrounded By Time" v rádiích již nyní propaguje singl "No Hole In My Head", který původně nazpívala americká folková písničkářka Malvina Reynolds. Originál písně najdete zde, video k Jonesově aktuální verzi je k vidění níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY