Marek Ztracený vydává po roce DVD z O2 areny. Halové turné přesouvá na podzim

26.01.2021 14:19 - Milan Menčík | foto: Tomáš Parkan / musicserver.cz

Marek Ztracený patří v posledních letech k nejhranějším interpretům v rádiích i ke skladatelům, o jejichž tvorbu je zájem u konkurence. Vždyť mimo jiné napsal hity pro Hanu Zagorovou nebo Karla Gotta. Oba interpreti (byť ze známých důvodů každý v jiné podobě) se představili také na zatím největších zpěvákových koncertech, které uspořádal v únoru 2020 v pražské O2 areně.

Marek Ztracený v O2 aréně
© Supraphon
Na den přesně po roce - 22. února 2021 - vyjde kompletní záznam vystoupení na DVD. Jako bonus nebude chybět dokument z příprav a zákulisí. A hlavně - všichni, kdo si disk předobjednají do 31. ledna, ho následně obdrží i se zpěvákovým vlastnoručním podpisem a případným věnováním. "Už jsem doma oznámil, že mě zhruba týden neuvidí, a skoupil všechny fixy v okolí. Takže jestli chcete někomu popřát k narozeninám, svátku nebo jen udělat radost sobě či někomu, koho máte rádi - rád se o to postarám. Jsme na tohle DVD náležitě pyšní a bude nám ctí, když tenhle koncert budete mít doma," vzkazuje Marek posluchačům.

Fanoušci to můžou brát i jako kompenzaci přesunu vyprodané šňůry "Restart 2021" na letošní podzim. Nově by se měla uskutečnit v termínech 8. září v brněnské DRFG areně, 15. a 16. září v pražské O2 areně, 25. září v Enteria areně v Pardubicích a 2. října v Ostravar aréně v Ostravě. Na těchto vystoupeních se budou hrát nejen zásadní hity, ale ve větší míře i kousky ze stále aktuálního alba "Planeta jménem stres". Veškeré prodané vstupenky přitom zůstávají v platnosti.

"Měla to být oslava konce koronaviru, poděkování první linii i fanouškům, měl to být restart a nový začátek, ale tohle všechno musíme ještě o pár měsíců odložit. Jak sami asi dobře víte, situace bohužel neumožňuje, aby se koncerty v původně plánovaných termínech uskutečnily, a navíc ti, pro které také celé turné mělo být poděkováním, jsou v tuto chvíli opět v plné pohotovosti. Chci, abyste věděli, že jestli toto turné, na které jste koupili během chvíle desetitisíce lístků, mělo být něčím mimořádným, tak v těchto náhradních termínech dostanete ještě něco mimořádnějšího. Vynahradíme vám to se vším všudy a nebudete litovat svojí trpělivosti," uklidňuje hudebník své příznivce.

Tracklist DVD "Marek Ztracený v O2 areně 2020" je následující: Intro, Minulost, Sex s ex, 100 let, Vlastní svět, Když tě život kope do zadku, Pády, Povolání syn, Počasí (host Marta Jandová), Káva a sex (host Marta Jandová), Něco končí, Píseň rodičům, Ta pravá (host Karel Gott), Tak se nezlob, To se mi líbí, Dvě láhve vína, O pravdě, Levná instituce, Ztrácíš, Můj čas (host Hana Zagorová), Léto 95, Naše cesty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY