Xindl X se v "SebeLoveSongu" zamiloval sám do sebe. V klipu je ho všude plno

21.01.2021 15:43 - Hana Bukáčková | foto: Archiv interpreta

Dne 30. ledna se měl Xindl X dočkat svého největšího životního koncertu v O2 areně, ale člověk míní, korona mění. Vystoupení je přesunuto (zatím) na 25. listopadu do menší, sesterské haly O2 universum. Mírnou záplatou pro jeho fanoušky může být vydání nového songu, ba přímo "SebeLoveSongu" z chystané desky "Terapie".

Většina interpretů opěvuje lásku a všechny její podoby. Xindl na to jde od lesa. Jak už název skladby napovídá, vyznává v ní zalíbení k sobě samotnému. "Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé o sobě. Ale ještě jsem nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované," zdůvodňuje.

Jak známo, Ondra Ládek je hitmaker a stojí za notnou řádkou písní z aktuálního éteru. Proto se nemůžeme divit, že i novinka má potenciál svojí nakažlivou, roztancovanou melodií dostat se do nejednoho rádiového playlistu. Má to nápad a vtip, i když mi poslední dobou přijde, že je to tak trochu na jedno brdo a že už to není takové jako například zkraje jeho kariéry.

Jestli jste se dosud Xindlem nepřejedli, stane se tak možná teď - v klipovém zpracování od Michala Skořepy se muzikant objevuje v různých stylizacích. "Vzhledem k tématu písně přišel Michal s nápadem, abych v klipu zahrál všechny role. Naštěstí jsem coby písničkář a scenárista zvyklý sedět na několika židlích najednou," doplňuje. A mně nezbývá než souhlasit s jedním z komentářů na YouTube, ve kterém stojí: "Nějak takhle by vypadaly videoklipy, kdyby Jaromír Soukup zpíval."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY