- musicserver.cz">

DJ Earworm shrnuje podivný rok nadějným poselstvím: "Something to Believe In"

27.12.2020 12:52 - David Věžník | foto: YouTube / DJ Earworm

Pandemie - nepandemie, i letos DJ Earworm rekapituluje největší popové hity roku v jediném mash-upu. "United State of Pop 2020" nese podtitul "Something to Believe In" a tradičně míchá pětadvacet nejúspěšnějších písní amerického žebříčku Billboard do jedné několikaminutové směsi.

Základ tvoří pecka "Blinding Lights" od The Weeknda, do ní pak své útržky zpívají například Dua Lipa ("Don't Start Now"), Lady Gaga s Arianou Grande ("Rain on Me"), Billie Eilish ("Everything I Wanted") nebo třeba Harry Styles, jenž má v letošních Spojených státech popových hned dva zástupce ("Adore You" a "Watermelon Sugar").

Výsledek, který vaše palce nenechá v klidu, je samozřejmě opatřen i mash-upovým klipem. Kalifornský DJ každoročně zlepšuje zejména své střihové a postprodukční dovednosti, v několika záběrech tak tentokrát vidíte i doanimované jeho jméno.

Jako lahůdku pro hudební fajnšmekry si tento měsíc připravil ještě kousek s názvem "Time of Our Lives: Songs from EVERY YEAR (1970-2020)". Spíše než o klasický bastard pop jde v tomhle případě o jakési rychlomedley, v němž se každých osm taktů střídají kusy výrazných hitovek každého roku. Poslouchat můžete úplně dole, a jestli to dáte celé bez nápovědy (seznam použitých skladeb dal DJ Earworm do popisu videa), jste u mě Kanye West (čtěte bůh).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY