Gwen Stefani šíří s "Let Me Reintroduce Myself" dobrou náladu

16.12.2020 09:24 - Honza Balušek | foto: facebook Gwen Stefani

Gwen Stefani má zas sebou v podstatě už několik úspěšných kariér. Nejdřív hit "Don't Speak" vystřelil do nebeských výšin její kapelu No Doubt, poté se snad až nad oblaka podívala se svými dvěma sólovkami a v posledních letech vydělává obrovské peníze jako porotkyně americké soutěže The Voice. Tam ostatně našla i svého současného přítele, country zpěváka Blakea Sheltona. Její hudební kariéra šla ovšem trochu k ledu, pokud nebereme v potaz koncertní rito v Las Vegas nebo vánoční album "You Make It Feel Like Christmas" z roku 2017, které se dočkalo už dvou reedic, vždy s několika novými písněmi.

Všichni fandové mohou nyní ale zbystřit, protože zpěvačka je tu konečně s novým materiálem. Těžko říct, zda je písnička "Let Me Reintroduce Myself" příslibem nové desky, nebo jen ojedinělým samostatným singlem, každopádně se jedná o vskutku povedený kousek. Houpavý rytmus dá vzpomenout spíše na její domovskou kapelu než na sólový materiál, nakažlivě dobrá nálada každopádně čiší z každého tónu. V textu nám Gwen vlastně jen připomíná, že je pořád tady a nikam neodešla.

Videoklip k písni zpěvačka sice prozatím nenatočila, doprovodné lyric video je ale natolik barevné, že ho plně zastoupí. Gwen Stefani už svou novinku stihla představit i živě, kde jinde než právě v americké verzi Hlasu. Obě videa samozřejmě najdete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY