podporuje ji kolegyně Sia - musicserver.cz">

FKA Twigs žaluje herce Shiu LaBeoufa kvůli sexuálnímu obtěžování. "Je to patologický lhář," podporuje ji kolegyně Sia

14.12.2020 14:54 - Lukáš Boček | foto: facebook umělců

Hudební svět v posledních dnech obletěla zpráva o žalobě, kterou podala FKA Twigs na svého bývalého partnera Shiu LaBeoufa. Jako důvody uvádí sexuální obtěžování, napadání a emocionální nátlak, které prý byly během jejich vztahu velmi častými jevy. K věci se nyní vyjádřila i zpěvaččina australská kolegyně Sia, která si v roce 2014 herce pozvala do svého klipu k singlu "Elastic Heart".

"I mě Shia emocionálně zranil. Je to patologický lhář - podvedl mě a nalákal do cizoložného vztahu tím, že tvrdil, že je nezadaný," tweetovala rodačka z Adelaide a dodala: "Věřím tomu, že je hodně nemocný, a soucítím s ním a také s jeho oběťmi. Zkrátka - pokud se máte rádi, vyhýbejte se mu, zůstanete tak v bezpečí."

Britskou hudebnici toto vyjádření podpory pochopitelně potěšilo. "Je mi to líto, Sio. Toto mě akorát utvrzuje v tom, proč bylo třeba, abych veřejně sdílela svou zkušenost. Musíme se navzájem podporovat. Mám tě moc ráda, Sio, jsi mojí inspirací. Děkuji všem za zprávy plné podpory a lásky," odpověděla jí na sociální síti.

Se svým vyjádřením přišel i samotný Shia LaBeouf. Svěřil se, že situace ho velmi mrzí. "Choval jsem se ošklivě k sobě i lidem kolem, a to dlouhé roky. Celou věčnost jsem ubližoval těm, kteří mi byli nejbližší. Cítím se tím zahanben a všem, kterým jsem ublížil, se omlouvám. Nic dalšího k tomu ani říct nedokážu," napsal.

Na svou obhajobu také uvedl, že některá obvinění se nezakládají na pravdě. Nad rámec všech dosud uveřejněných informací pak přiznal závislost na alkoholu, ze které se momentálně léčí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY