"Oh Santa!" v podání Mariah, Ariany a Jennifer je přehlídkou napěchovaných dekoltů a vysokých tónů

13.12.2020 17:25 - Honza Balušek | foto: Apple TV+

Mariah Carey už před nějakým časem zjistila, že její sváteční písně posluchače zajímají mnohem více než její běžná tvorba, a tak se tomu rozhodla nebránit. Letos dokonce natočila vánoční pásmo, jež je pod titulem "Mariah Carey's Magical Christmas Special" dostupné na streamovací službě Apple TV+, a vydala i doprovodný soundtrack. Jako singl a videoklip na podporu obojího do světa vyslala novou verzi písničky "Oh Santa!", v níž ji doprovodily i divy Ariana Grande a Jennifer Hudson.

Samotná skladba šlape tak, že zní jako jeden neustálý refrén. Mariah je nutno dát k dobru, že své kolegyně nenechala jen v roli backvokalistek, ale každá dostala v písni svou příležitost zazářit. Dočkáme se tak hned několikanásobné dávky opravdu vysokých tónů.

Videoklip je v podstatě jen vystřiženou částí ze zmíněného vánočního speciálu, a co si budeme nalhávat, zvláště mužské oči musí poutat opravdu nadité a ne zrovna moc ukrývající výstřihy u Mariah Carey a Jennifer Hudson. Zvláště hlavní hvězda zvolila natolik titěrný a těsný outfit, že se v něm téměř nemůže hýbat, a asi i proto je choreografie opravdu velmi úsporná. Nejmladší pěnice pak vedle nich ve svých decentních zelených šatech vypadá místy až nečekaně ušlápnutě.

Ale co, Vánoce, to nemusejí být přece jen koledy a půlnoční mše, může to být i pořádná zábava. A té si tato trojice při natáčení určitě užila dost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY