Pokáč odehraje svůj největší koncert v kariéře 20. ledna 2022 v O2 areně

12.12.2020 15:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Textař a písničkář Jan Pokorný, všem známý především jako Pokáč, se rozhodl uspořádat svůj doposud největší koncert, a to rovnou v O2 areně. Zařadí se tak mezi ty největší české zpěváky, kteří zde vystupovali. O2 arena je pro české hudebníky nejvyšší příčkou na domácí scéně a stejně tak tomu je i v případě Pokáče. Jeho koncert se zde uskuteční 20. ledna 2022.

Uspořádat koncert v O2 areně byl vždy jeho sen. A po rychle vyprodaném posledním koncertu ve Foru Karlín se koncertní prostor s větším počtem míst přímo nabízel. "Je to poměrně velký sousto, ale pevně doufám, že oba moji fanoušci zmobilizují celé své rodiny a jejich rodiny. Bude to velkolepý se vším všudy. Unikátní zážitek. Můj velkej sen z oblasti sci-fi. A zároveň to bude prostě koncert plešatýho týpka s kytarou, spoustou hostů, spoustou překvapení. Tak tam prosím někdo dorazte, ať to není trapný :)," říká s humorem sobě vlastním Pokáč o plánovaném koncertu v pražské O2 areně.

Vstupenky již od 590 Kč jsou v prodeji od 11. prosince od 19.00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Pořadateli koncertu jsou RedHead Music a Bestsport.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY