Melanie C je na "Melanie C" stále ta stejně dobrá Melanie C

16.12.2020 12:45 - Honza Balušek | foto: facebook Melanie C

Melanie Chisholm byla ze všech členek Spice Girls vždy tou nejpilnější. Netají se tím, že zatímco ostatní Spajsky by klidně už hudbu úplně pověsily na hřebík, ona je naopak stále přesvědčuje, aby vyrazily na další turné. A věnuje se i své sólové kariéře, kterou aktuálně reprezentuje nahrávka "Melanie C".
7/10

Melanie C - Melanie C

Skladby: Who I Am, Blame It On Me, Good Enough, Escape, Overload, Fearless (feat. Nadia Rose), Here I Am, Nowhere To Run, In And Out Of Love, End Of Everything
Vydáno: 2.10.2020
Celkový čas: 35 minut
Vydavatel: Red Girl Media Ltd

Melanie C sice nevydává své sólovky jako na běžícím pásu, ale i tak jich během let i s aktuálním počinem vytvořila osm. Kromě skvělého debutu jí sice nepřinesly nějaké zásadnější hity, ale bez problémů si udržuje svůj standard a mnohdy dovede i překvapit - jako třeba na minulém albu "Version Of Me". To ale není případ nové desky - na té prostě jen předvádí pop v jeho různých barvách a chutích.

Přestože se na mnoha svých nahrávkách nebojí poprosit kolegy muzikanty, aby hrábli do strun, "Melanie C" se drží spíše v intencích elektronického tanečního popu. V "In And Out Of Love" nejdou přeslechnout disco vlivy, "Blame In On Me" má jednoznačný klubový nádech, "Overload" či "Fearless" zase přinášejí příchuť r'n'b. Občas nechybějí ani opravdu silné refrény, kterými vládnou hlavně názvy mírně podobné skladby "Who I Am" a "Here I Am". A když zpěvačka v závěrečné "End Of Everything" zpomalí, uvědomíte si, jak moc by jí v backvokálech slušely její kolegyně ze Spice Girls a že natočila opět další povedenou desku. Na zadek si z ní nesednete, ale zdvižený palec, jakože OK, jí poslat určitě můžete.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY