Steps vydají koncem měsíce šestou řadovku

20.11.2020 08:01 - Jaromír Koc | foto: facebook Steps

I když je zbytek světa k jejich hudbě převážně hluchý, ve Velké Británii platí Steps za obrovské hvězdy. S delší přestávkou fungují již od roku 1997 a za tu dobu vydali přes dvacet úspěšných singlů a pět řadových alb. A to šesté, pojmenované "What The Future Holds", hodlají vydat již za pár dní.

Steps - What The Future Holds
© facebook interpreta
Pětice měla nahrávku připravenou již na jaře, leč pandemie koronaviru plány s její propagací zkomplikovala natolik, že se fanoušci dočkají až nyní. Asi největším tahákem chystaného počinu je titulní píseň, která se stala i pilotním singlem. Taneční song "What The Future Holds" složila zpěvačka Sia společně s Gregem Kurstinem, který se následně postaral i o produkci. Na doprovodné video se můžete podívat níže.

Celá deska vyjde 27. listopadu a fanoušci z ní znají již další tři ochutnávky: "Something In Your Eyes", "Under My Skin" a "Hold My Heart". Všechny si můžete poslechnout pod článkem. Dodejme, že pokud patříte mezi sběratele fyzických nosičů, budete mít rozhodně z čeho vybírat. Album "What The Future Holds" bude k dispozici nejen na CD, ale i na černém a růžovém vinylu a na šesti různých sběratelských kazetách.

Pokud okolnosti dovolí, doprovodí novinku následně i turné. To by měli Steps odstartovat 2. listopadu příštího roku v Sheffieldu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY