Předplaťte si hudební magazín Full Moon s kupou dárků k Vánocům k tomu

19.11.2020 19:36 - Tisková zpráva | foto: Full Moon

Prodloužit si předplatné a vyřešit vánoční dárky jedním kliknutím? Ano, prosím! Magazín Full Moon připravil dva velké vánoční balíčky plné skvělých a užitečných věcí. Za zvýhodněnou cenu si je pořídíte na jeho e-shopu.

Základem každého balíčku je roční předplatné tištěného Full Moonu, k tomu balík zrnkové kávy Full Moon Coffee, kterou pro nás připravuje šumperská pražírna Pikola, kšiltovka s kávovým motivem a taška s narozeninovým designem od studia Carton Clan.

Full Moon balíček
© Full Moon
Full Moon merch pack obsahuje navíc jedno triko podle vašeho výběru. Full Moon Forum pack nabízí něco ke čtení a poslechu: jeho součástí je k deseti letům magazínu vydaná kniha šéfredaktora Michala Pařízka "Uprostřed příběhu" a LP dle vašeho výběru. Vybrat si můžete mezi úspěšnou loňskou nahrávkou post-hudby "Není se na co těšit", letošním debutem brněnských Beps'n'Johnnies "Bare Bones" nebo albem sudetsko-slováckých Chief Bromden "Slunovrat".

Full Moon merch pack je v prodeji za 1 599 Kč a Full Moon Forum pack za 1 999 Kč. Oba balíčky jsou k sehnání na e-shopu časopisu pouze do konce prosince.

Podpořte svůj časopis - kupte si předplatné! A rovnou i kupu dárků k tomu. V případě jakýchkoliv dotazů Full Moon kontaktujte na predplatne@fullmoonmagazine.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY