Předobjednejte si "Delicate Sound of Thunder" Pink Floyd i se sběratelským plakátem

14.11.2020 16:48 - Tisková zpráva | foto: Pink Floyd

Koncertní perla "Delicate Sound of Thunder" z roku 1988 architektů inteligentního rocku Pink Floyd dostává nový kabát. Aréna Nassau Coliseum na Long Islandu tehdy zažila výjimečný večer, který nyní v nové verzi vychází na CD, DVD, Blu-Ray a samozřejmě vinylu.

Oficiální datum vydání nosičů je 20. listopadu 2020, což je téměř přesně na den o dvaatřicet let později než původně. Záznam show, který se dočkal ve své době nominace na cenu Grammy, byl zrestaurován a ze sta původních 35mm filmů vznikl nový materiál ve 4K rozlišení s 5.1 surround zvukem. Remix songů obstaral dlouholetý zvukový inženýr kapely Andy Jackson a kytarista a zpěvák David Gilmour.

3LP 180gramová vinylová sada navíc obsahuje devět skladeb, které nebyly zahrnuty v původním vydání z roku 1988, zatímco 2CD edice obsahuje o osm položek více než původní vydání. Pink Floyd svoji bohatou a plodnou kariéru uzavřeli před šesti lety, proto je vyleštěné live album unikátní příležitostí získat do sbírky novou relikvii od britských kouzelníků.

Hned čtyři různé edice této nahrávky si můžete předobjednat na webu Sparku, prvních sto nejrychlejších navíc získá sběratelský plakát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY