Sebastien pálí další singl s hitovým potenciálem s názvem "Nechtěná"

03.11.2020 14:07 - Tisková zpráva | foto: Jaroslav Urban

Singl "Nechtěná" představuje pojítko mezi anglickými a českými Sebastien. Původně se pod názvem "Fight For Love" dočkal mezinárodní spolupráce s hlasem Beast In Black Yannisem Papadopoulosem, nyní ji domácí power symfonici představují v rodném jazyce.

Lídr kapely George Rain popisuje genezi "Nechtěné" následovně: "Jedinou starší skladbou, kterou jsme přepracovali pro nové album, je 'Nechtěn', původně 'Fight For Love'. 'Nechtěnou' to vlastně všechno začalo. Právě u téhle písně vznikl nápad zkusit naši muziku otextovat v češtině. Nazpíval jsem pracovní demo a sám jsem byl překvapený, jak přirozeně výsledek zněl. Dlouho jsem si totiž myslel, že by moje melodika v češtině nevyznívala tak, jak bych si přál. Text je hodně silný a mám velkou radost z naší spolupráce s Veronikou Kašákovou, zakladatelkou Nadačního Fondu Veroniky Kašákové, která pomáhá dětem z dětských domovů. Společně chceme na téma 'nechtěných' upozornit."

"Nechtěná" však nemá jen rozměr pomoci společností odstrčeným a nechtěným dětem, ale její význam je mnohem širší, jak vysvětluje autor textu katon: "Text se může klidně vztahovat na ženy, které zažily tvrdé zklamání v lásce nebo jim život uštědřil nespravedlivou lekci a nechal je opuštěné a nechtěné napospas osudu. Skutečné poselství slov je však univerzální. Týká se duše. Dnešní materiální doba drtí a křiví lidskou duši přívalem zbytečných věcí a duši nezbývá mnoho času pro růst. Její pád do hlubin je však zadržován silou vesmíru, která dalece přesahuje nicotné pozemské malichernosti."

Pro skladbu se nyní připravuje i klip, který ještě dále rozvede poselství "Nechtěné". Singl je třetím zveřejněným z chystaného alba "Integrity", které vyjde 11. prosince 2020 a nyní je možné si ho předobjednat na kapelním webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY