Boris Carloff ON AIR: Vintage mikrofony jsou jednou z nejlepších investic

06.11.2020 08:58 - Spolupracovník redakce | foto: On Air

Multiinstrumentalista, vyhledávaný producent a zpěvák Boris Carloff, vlastním jménem Milan Havrda, má za sebou velkou sérii úspěchů. Jeho ranné elektronické skladby zazněly ve slavném pořadu Gillese Petersona na BBC, produkoval alba skupin jako Kryštof nebo Sunshine a za své debutové sólové album "The Escapist" získal ceny Apollo i Anděl. A vedle toho je partnerem ve firmě, která vyvíjí úspěšné audio pluginy.

O tom všem byla řeč v dalším On Air. Kdo byl jeho největším vzorem v době, kdy na konzervatoři studoval hru na housle? Proč si vlastně vypůjčil jméno od slavného herce béčkových filmů 50. let? A proč dopadla průšvihem spolupráce s producentem Stevem Albinim na albu skupiny A Banquet?

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY