Kylie láká na chystaný live stream. V ukázce "Say Something" jí pomáhá sbor

02.11.2020 07:24 - Dan Hájek | foto: facebook Kylie Minogue

Vydání patnácté řadovky Kylie Minogue "Disco" se nezadržitelně blíží, dočkáme se jí již v pátek 6. listopadu (detaily jsme přiblížili v tomto článku). O den později se pak uskuteční speciální live stream "Infinite Disco", v rámci kterého zpěvačka představí nejenom čerstvou novinku, ale prý i několik oblíbených klasik.

Přípravy na tento koncert jsou zjevně ve své finální fázi. Coby návnadu na samotný přenos Kylie nyní uvolnila upravenou verzi hitovky "Say Something". Hostuje v ní sbor The House Gospel Choir, který ve své tvorbě kombinuje klasický gospel s taneční muzikou a primárně se hlásí k odkazu legendy Frankieho Knucklese. Toto spojení dodává samotné písni vzrušující náboj. Scéna, na které se v doprovodném videu vše odehrává, působí minimalistickým pojetím, ale jak je u této Australanky dobrým zvykem, ne vše prozradila a další překvapení odhalí až během sobotního přenosu.

Virtuální dveře klubu "Infinite Disco" se otevřou 7. listopadu úderem deváté večerní našeho času. Stream se uskuteční prostřednictvím streamovací služby Dice. Ta má i svou mobilní aplikaci, není však potřeba ji mít staženou - přenos lze sledovat na jakémkoliv zařízení. Vstupenky stojí 17,5 eura, tedy v přepočtu necelých 500 českých korun, a zakoupit je můžete zde. Před začátkem přenosu vám pak přijde upozornění a unikátní přihlašovací kód.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY