Marshmello a Usher jsou v "Too Much" za sci-fi hrdiny

27.10.2020 15:09 - Honza Balušek | foto: edm.com

Marshmello nás pravidelně zásobuje více či méně hitovými singly - letos to byly třeba "Be Kind" s Halsey nebo "OK Not to Be OK" s Demi Lovato. Pro svůj další singlový zářez ale sáhl do úplně jiných hudebních i genderových vod - o zpěv se mu v singlu "Too Much" postaral r'n'b zpěvák Usher.

Tentokrát si v masce vystupující DJ a producent pozval i druhého hosta do studia. S písní mu totiž vypomohl devatenáctiletý kazašský DJ Imanbek, který si udělal jméno původně bootlegovým remixem "Roses" od rappera Saint Jhna. Zatímco originál žádný velký úspěch nezaznamenal, Imanbekova verze dobyla hitparády v několika státech. Jenže se nedá říci, že by spojení těchto tří jmen pro "Too Much" něco znamenalo. Písnička je obyčejná tucka, jejíž refrén rozhodně nedosahuje chytlavosti Marshmellových nejlepších hitů.

Výborně ovšem dopadl videoklip, který je propracovaným sci-fi příběhem s mnoha speciálními efekty. Usher si jeho natáčení určitě užíval, vždyť kdo by nechtěl být hrdina. I když konec není úplně veselý...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY