Pentatonix si v "Be My Eyes" tak trochu hrají na Enyu

20.10.2020 16:23 - Honza Balušek | foto: facebook Pentatonix

A cappella pětice Pentatonix se sice proslavila hlavně předělávkami starších či novějších hitů, v roce 2015 ale vydala také povedené eponymní album plné originálních písní. A právě na něj naváže 12. února příštího roku druhá kolekce s titulem "The Lucky Ones". Z ní formace už před časem zveřejnila pilotní singl "Happy Now" a nyní přichází se singlovou dvojkou "Be My Eyes".

A ukazuje v ní, že tvorba vlastních kousků jí trvá tak dlouho proto, že si na nich (a jejich vokálních aranžích) dává vskutku záležet. Základní hook jako by vypadl z nějaké nahrávky Enyi, ale i díky tomu zní patřičně majestátně a dává Kirstin Maldonado pořádný prostor vykouzlit chytlavou melodii. Skvělou písničku doplňuje nápaditý videoklip, který si hraje se sklem, zrcadly, vodou a samozřejmě očima. Druhá deska s původními skladbami by snad mohla být opravdu povedená.

Pokud se vše podaří a Pentatonix 25. května 2021 svými hlasy rozezní pražskou O2 arenu, asi nás čeká zcela jiná show, než která byla původně v plánu na letošek. Nové album by v ní totiž mohlo mít velký prostor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY