Justin Bieber v "Lonely" vzpomíná na život osamělé dětské hvězdy

19.10.2020 08:01 - Honza Balušek | foto: vergemagazine.co.uk

Někteří hudebníci jsou v šestadvaceti letech teprve na prahu své kariéry, jiní už začínají vzpomínat na své začátky. Mezi ty druhé patří třeba Justin Bieber - v novém singlu "Lonely" se vrací do dob svého dětství, kdy se z něj stala velká světová hvězda, ale přitom byl osamělý a trápil se.

Písnička, která přichází sotva měsíc po gospelem ovlivněné a epickým videoklipem doplněné skladbě "Holy", vznikla ve spolupráci Bennyho Blanca a Finnease (bratra Billie Eilish) a je minulému singlu na hony vzdálená. Jednoduchý doprovod na klávesy a Justinův hlas tak nechávají vyznít jeho stýskání si nad tím, jak měl vše, na co si vzpomněl, ale byl "fucking lonely".

Jednoduchý, ale působivý videoklip na jeden záběr v režii Jakea Schreiera sleduje mladého Justina v podání kanadského herce Jacoba Tremblayho, jak jde z velké prázdné šatny na velké prázdné pódium, kde na něj čeká velké prázdné hlediště. A až v posledních sekundách vidíme, že se na něj přece jen někdo dívá - právě velký Justin. Silné, zbytečně nepřeprodukované a (na Biebera) poměrně uvěřitelné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY