Ariana Grande vydá nové album už tento měsíc

18.10.2020 08:53 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Nemůžu se dočkat, až tento měsíc vydám své album." Tímto strohým oznámením zaskočila Ariana Grande své fanoušky v uplynulých dnech na Twitteru. Na další podrobnosti si zatím musíme počkat.

Sedmadvacetiletá interpretka tak nadále pokračuje ve zběsilém pracovním tempu z posledních let. Na úspěšnou nahrávku "Sweetener" z roku 2018 totiž loni navázala ještě žádanější studiovkou "Thank U, Next", která ji definitivně pasovala na jednu z největších popových hvězd současnosti.

Slyšet je o Arianě také letos, zejména díky hitovým spolupracím s Justinem Bieberem ("Stuck With U") a Lady Gaga ("Rain On Me"). V obou případech znamenalo spojení slavných jmen číslo jedna americké singlové hitparády. Triumfem skončilo pro zmíněné také srpnové udílení cen MTV Video Music Awards.

Připomeňme, že zpěvačku mohli před rokem v české premiéře vidět i zdejší fanoušci. Pražskou show tehdy provázela řada kontroverzí, včetně nejasně zdůvodněného přesunu termínu jen pár týdnů před koncertem a také nestandardně přísných bezpečnostních opatření.

UPDATE: Ariana Grande nově oznámila, že album se bude jmenovat "Positions" a vyjde 30. října. Stejnojmenný singl fanoušci uslyší již o týden dříve, tedy 23. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY