Co dělá Karin Ann ve tři ráno?

20.10.2020 10:06 - Honza Balušek | foto: BrainZone Promotion

Slovenka s českými kořeny Karin Ann má sice teprve osmnáct let, ale třeba ji čeká zářná kariéra. Po třech slovenských písničkách z letošního roku (videoklip k "Zavolaj mi zajtra" natočila v Tricklandii) se rozhodla vydat tak trochu do světa. Na anglicky zpívané novince "3AM" sice opět spolupracoval i Tomi Popovič, ale svou ruku přiložil také Matt Schwartz, který spolupracoval třeba i s Ollym Mursem, Kylie Minogue či Yungbludem .

Song vypráví o tom, že ne všichni lidé ve vašem okolí jsou hodni vašeho přátelství, spíše naopak. "Měla jsem období, kdy kolem mne nebyli s výjimkou rodiny jen ti nejlepší lidé. Po nějakém čase mne přestalo zajímat, co si kdo o mně myslí. Každý si zaslouží být akceptovaný a milovaný bez ohledu na rasu, pohlaví, sexuální orientaci nebo náboženství. A o tom ta píseň je," říká sama zpěvačka.

Jakkoli se tomu při poslechu člověk brání, nejde si nevzpomenout na Billie Eilish, i když produkce Karininy skladby je přece jen zvukově přístupnější. Škoda jen, že mírně depresivní melancholie nečiší jen ze samotné písničky, ale také z klipu. Je sice jasné, že pouhých sedm střihů během videa je záměr, výsledkem ale není hlubší ponoření do videa, ale nuda, protože to ve výsledku vypadá, že se ve snímku nic neděje. Ale jako předzvěst debutového EP, jehož vydání mladá hudebnice plánuje na únor 2021, jde o slibný začátek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY