Shawn Mendes má hotovo. Deska "Wonder" vyjde v prosinci

14.10.2020 19:17 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Shawn Mendes před pár dny ohlásil hudební návrat. V rádiích ho sice stále ještě slýcháme díky loňskému duetu "Señorita" s kolegyní Camilou Cabello, nadcházející týdny a měsíce to ale bude nejspíš hlavně díky singlové novince. Jmenuje se "Wonder" a dala název i jeho čtvrté řadovce, na kterou se můžeme těšit 4. prosince.

První náznaky toho, že se něco děje, nastínil zpěvák již v srpnu. To na sociálních sítích zveřejnil fotku své pravé paže s vytetovaným slovem "Wonder", během následujících týdnů do svých statusů zařazoval hashtagy se stejným slovem. Jasno bylo koncem září, kdy ohlásil singl právě s tímto názvem a odstartoval předprodej stejnojmenného alba.

Shawn Mendes - Wonder
© Universal Music
Shawn Mendes je aktuálně jednou z nejúspěšnějších kanadských hvězd, a tak je jasné, že vydavatelství Universal Music od jeho připravované desky čeká mnohé. Muzikant, který se vrací nejen s novou image týkající se jeho vlasů, ale i s vypracovaným svalnatým tělem, tak "Wonder" vydá celkem ve dvanácti různých variantách. Základní formát na CD, kazetě a černém vinylu doplní pět deluxe CD verzí (s rozšířeným dvacetistránkovým bookletem a deseti hracími kartami) a tři další barevné vinyly (modrý, stříbrný a průhledný). K mání bude i edice se stošedesátistránkovým časopisem a dalšími hracími kartami.

Časopis bude obsahovat nikdy nezveřejněné fotky z natáčení klipu i desky "Wonder" a blíže popíše i stolní karetní hru "World Of Wonder", která je právě tímto albem inspirovaná. Každá deluxe CD verze (s označením 1 až 5) bude obsahovat vždy stejné karty (tedy 1-10, 11-20, 21-30, 31-40 a 41-50), posledních deset holografických hracích karet (s čísly 51-60) nabídne pouze varianta s časopisem. I když bude možné hrát ve dvou lidech již od počtu dvaceti karet, je vcelku jasné, že velký Mendesův fanoušek bude chtít mít doma karty všechny, což znamená, že bude nucen si pořídit minimálně šest verzí alba.

Je to teprve pár dní, co byl singl "Wonder" nasazen i do českých rádií, takže jste ho možná ještě neslyšeli. Pod článkem proto přikládáme nejen video, ale i dva další vizuály poodkrývající vznik tohoto nákladného klipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY