Mariah Carey sdílela obrázek s tajemnými iniciálami. Bude to vánoční song s Arianou Grande a Jennifer Hudson, hádají fanoušci

11.10.2020 17:09 - David Věžník | foto: Apple TV+

Mariah Carey připravila svým fanouškům takzvaný hádankový víkend. V pátek na svůj instagram totiž umístila fotografii zobrazující tři režisérské židle ve filmovém studiu. Jsou přitom opatřeny iniciálami AG, MC a JH, a protože zpěvačka k obrázku nedodala žádný popisek, spustila vlnu spekulací.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

????

Příspěvek sdílený Mariah Carey (@mariahcarey),

Její příznivci nejčastěji hádají, že fotka je upoutávkou na natáčení videoklipu k písni, v níž si společně s pětioktávovou divou zazpívají její kolegyně Ariana Grande a Jennifer Hudson. Tuší, že by mohlo jít o vánoční song. Jiní předpokládají, že Mariah točí film po boku herců Andrewa Garfielda a Jonaha Hilla.

Pravdu se všichni dozvědí zřejmě již brzy. Čas si mohou krátit četbou pamětí "The Meaning of Mariah Carey", kterou Elusive Chanteuse vydala v listopadu, a poslechem její čerstvé kompilace "The Rarities". Ta vyšla 2. října a sdružuje dosud nevydané kousky z let 1990 až 2020.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY