Miley Cyrus pro MTV Unplugged předělala hity Britney Spears či Pearl Jam

11.10.2020 11:22 - Honza Balušek | foto: MTV

Ačkoli o své chystané desce Miley Cyrus prohlásila, že ji vydá, až ji bude moci pořádně podpořit i koncertně, propagaci kolekce "She Is Miley Cyrus" se v posledních týdnech věnuje skutečně impozantně. A po jednotlivých vystoupeních v televizních pořadech nyní zpěvačka nachystala i plnohodnotný koncert pro sérii MTV Unplugged.

Jak její příznivci vědí, už-dávno-ne-Hannah-Montana natočila pořad z této akustické série již jednou - v roce 2014, tedy v éře nahrávky "Bangerz". Letošní vystoupení proto nebude klasické, ale ponese podtitul "Backyard Sessions". Bude tak pravděpodobně plně v režii Miley, která je písněmi ze svého dvorku známá. Pod článkem si například můžete pustit u ní na zahradě natočenou úchvatnou coververzi legendární "Jolene", původně od Dolly Parton.

Převzatými písněmi se ostatně bude hemžit i aktuální koncert. Potvrzené je, že zazní "Gimme More" od Britney Spears a také prozatím blíže nespecifikované předělávky skladeb od Pearl Jam či The Cardigans. Chybět ale nebudou ani zpěvaččiny hity včetně aktuálního songu "Midnight Sky".

Celý pořad ponese název MTV Unplugged Presents 'Miley Cyrus Backyard Sessions' a za oceánem bude odvysílán v pátek 16. října. K nám se snad dostane záhy alespoň na internetech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY