Markus Schulz láká klipem "Feel Alive" na nové album

09.10.2020 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Taneční scéna prožívá kvůli koroně velmi smutné období. Až do odvolání jsou zrušeny všechny taneční a elektronické festivaly, jsou uzavřeny kluby a diskotéky. DJové a producenti tak většinou sedí doma nebo se angažují v jiných oborech. Německý DJ a producent Markus Schulz žije již dlouhá léta v Miami, kde se na jaře téměř zastavil čas. Tuto dobu využil k práci ve studiu, a během několika měsíců tak vzniklo album "Escape".

Deska vyšla koncem září, v našich kamenných obchodech ji ale budete shánět marně. Pokud byste si ji chtěli poslechnout, stáhnout nebo si zakoupit fyzickou kopii, zde je ten správný link. Třeba vám v rozhodování pomůže aktuální singl "Feel Alive", pro který Markus spojil síly s losangeleskou zpěvačkou, skladatelkou a herečkou London Thor a italským houslistou Valentinem Alessandrinim.

Track má sice velmi pomalý rozjezd, avšak po první minutě se dostaví klasický pop-trancový sound s vlezle líbivou melodií, který je pro Schulze v posledních letech typický. Vcelku úsporným dojmem působí doprovodný vizuál. Sází výhradně na krásné záběry z nádherné americké přírody s občasným prostřihem na všechny zúčastněné.

Avšak i toto video má své jasné poselství a důvod. Markus totiž v průběhu září uprchl se svojí manželkou Adinou Butar do americké přírody a vydal se na dvoutýdenní pouť po těch nejkrásnějších koutech několika amerických států. Na každém místě, kde se zastavili, navíc zaznamenal i speciální audiovizuální set. Postupně je bude v následujících týdnech zveřejňovat na sociálních kanálech jako virtuální release tour. První díl přikládáme pod klipem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY