Podívejte se na speciální web k nové desce Scooter

14.04.2003 19:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Scooter - The Stadium Techno Experience
© facebook interpreta
Německým Scooter je už od počátku jejich kariéry přisuzován blízký zánik a úbytek fanouškovské základny. Jenži i když v podstatě hrají stále to stejné, úspěchy slaví větší a větší, když se minulý rok dokonce po mnoha letech znovu probojovali na první příčky hitparád v Británii, přičemž Německo a země okolo něj je jim zaslíbené stále.

S novinkovou kolekcí si dali pořádně na čas, což u nich není zrovna zvykem. Mezičas byl ovšem vyplněn živákem, výběrem hitů, stejně jako dévédéčkem, tudíž na další řadovku musel čas dozrát. Fanoušci této rychle dusající formace se dočkali 14. dubna, kdy se na pulty obchodů dostalo album "The Stadium Techno Experience", uvozené pilotním singlem "Weekend!", jenž byl opatřen kontroverzním videoklipem, protože se v něm na nějaké to holé ňadro nehledí (proto také existuje v několika verzích).

Ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music, které u nás novou desku Scooter vydává, jsme pro vás připravili speciální promoweb, na němž si můžete poslechnout ukázky ze všech skladeb na desce, přečíst si biografii kapely i něco o novém albu, stáhnout si tapety na vaši pracovní plochu, vyhrát singl i desku a podobně.

Promoweb k nové desce Scooter "The Stadium Techno Experience" najdete na adrese scooter.musicserver.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY