Špinavý Justin Bieber našel v "Holy" Boha a dobré lidi s jídlem

23.09.2020 07:51 - Honza Balušek | foto: YouTube / Justin Bieber

Po několika letech relativního klidu se Justin Bieber letos naplno pustil do nové hudby. Počátkem roku vydal poměrně nudné r'n'b album "Changes" se žracím videoklipem k písničce "Yummy", pandemie mu ale zabránila v tom vyrazit na turné, a tak se pustil do dalšího nahrávání. A nyní zveřejnil první plod této aktivity, překvapivý singl "Holy".

Mladý Kanaďan se na něm vydal do zcela jiných hudebních končin, kde sídlí hlavně gospel. Pravděpodobně tedy také, jako mnoho jeho kolegů v nějaké fázi kariéry, našel Boha a chce to sdělit i ve svých písních. O rapovou vložku se postaral Chance The Rapper, který je svou vírou znám. Výsledkem je jedna z nejlepších písní, kterou Justin kdy natočil. Ostatně kdo by neměl rád refrény s gospelovým sborem, že...

Videoklip se tváří jako malý film a útočí na první signální, až to hezké není. Už to, že zpěvák hraje chudého ušmudlaného dělníka v rafinerii, k němu prostě nesedí. A celý příběh, kdy Bieber přijde o práci a hned, celý neumytý, musí i se svou dívkou opustit byt, načež je na cestě nabere voják, který je zaveze k sobě domů na večeři... je příliš sladký snad i pro ty největší romantiky. A jak má člověk pochopit, proč v posledním záběru Justin odchází po cestě pryč sám, tedy bez své milující polovičky? Po řemeslné stránce je snímek samozřejmě povedený, jen je až moc cukrový a prvoplánový. A přitom se tváří, že v něm o něco jde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY