Symfonic/power kometa Sebastien odhaluje svůj "Labyrint"

21.09.2020 09:23 - Tisková zpráva | foto: Jaroslav Urban

Druhý singl české symfonic/power metalové komety Sebastien "Labyrint" představuje všechny silné stránky souboru. Silný kytarový riff, chytlavá melodie a klávesové cukrování dělají ze skladby emocemi nacpanou nakopávačku, která zároveň zasívá do mysli posluchače semeno myšlenek.

Sebastien - Labyrint
© Sebastien
Frontman kapely Jiří "George" Rain popisuje singl následovně: "Základní kytarový motiv mě napadl už asi před dvěma lety, během mé kytarové lekce. Své studenty jsem pak poprosil, aby mi hráli doprovodné akordy a já piloval hlavní vyhrávku. 'Labyrint' je asi nejmetalovější song nové desky. Pěvecky to byla pro mě docela výzva - chtěl jsem, aby refrén pořádně gradoval a mám pocit, že se to povedlo! Na melodii této skladby jsem hodně hrdý. Miluju to napětí mezi kulometem bubnů a kytar a silnou melodií, klenoucí se nad tou vřavou!"

Německý producent a bývalý kytarista Helloween Roland Grapow rovněž chválí odpich písně. "Dobrá píseň s dobrým Georgovým zpěvem. Bezvadná energie! říká. Sebastien, některými přezdívaní čeští Beast In Black, jsou nyní k vidění na turné v rámci Monster Meeting.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY