Z Pokáče se v novém klipu stal "Cowboy"

21.09.2020 17:40 - Hana Bukáčková | foto: Archiv interpreta

"Jsem kluk z města, stáje mi nevoní, jsem kluk z města, chci chodit do kaváren a ne smrdět od koní..." zpívá hitmaker Pokáč v novince, a je tak jasné, že tentokrát zamířil na Divoký západ.

"Písnička 'Cowboy' s nadsázkou vypovídá o tom, jak lidé z města nahlíží na lidi z venkova. Zároveň je to ale taky prostě srandovní sonda do duše jednoho namistrovanýho městskýho týpka, co neuznává nic kromě kaváren a chytrých telefonů," přibližuje svůj čerstvý počin autor a doplňuje: "Už dlouho jsem měl v hlavě myšlenku udělat nějaký kovbojsky znějící song, ale klasickou píseň o kovbojích se mi dělat nechtělo. Tak jsem napsal kovbojskou písničku, která si utahuje z kovbojů."

Pokáč si v country laděné pecce mrštně hraje se slovy. Ostatně jako vždy. Naopak poprvé si vyzkoušel jódlování (které se k atmosféře skladby skvěle hodí) a hru na banjo (byť tu jen naoko). Klip natočil jeho dvorní režisér Jakub Mahdal ve westernovém městečku Šikland a zpěvákovu kovbojskou partnerku si zahrála youtuberka, bloggerka a moderátorka Shopaholic Nicol. A je to velmi povedené a vtipné video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY