Cocotte Minute a Gaia Messiah společně vyrážejí na turné

16.09.2020 15:03 - Ondřej Hricko | foto: facebook Cocotte Minute

Dvě významné formace tuzemské rockové scény Cocotte Minute a Gaia Mesiah poprvé spojily své síly, aby společně vyjely na turné po České republice. To se uskuteční od 9. října do 11. prosince. Skupiny zavítají na pódia v Táboře, Bělé pod Bezdězem, Ostravě, Chrudimi, Plzni, Teplicích, Jablonci nad Nisou, Hořovicích, Ústí nad Labem a Čáslavi, vše pak vyvrcholí dvěma vystoupeními v pražském Paláci Akropolis.

"Při několika letních společných koncertech jsme zjistili, že si vzájemně sedneme lidsky i muzikantsky, a rozhodli jsme se zkusit to spolu i na podzim," říká Marka Rybin a její kolega Zeller dodává: "Nenapadá mě silnější spojení na klubové scéně pro tento podzim než to naše. I když má každá kapela svůj vlastní hudební přístup, ve skutečnosti sdílíme stejné základní hodnoty. Věřím, že fanoušci našich kapel to ocení a všichni si to navzdory složité době užijem."

Cocotte Minute na jaře letošního roku dokončili šňůru k výročí vydání debutu "Czeko" a mezitím stačili nahrát a vydat videoklip k singlu "Vlčí hrad" ze svého aktuálního EP "Veď mě". Gaia Mesiah se po dlouhé hibernaci přihlásila v loňském roce s comebackovým albem "Excellent Mistake". Na to letos navázala živou deskou "Refresh In Golden Hive", na níž vedle nových písní zahrála i největší hity z prvních nahrávek "Ocean" a "Alpha Female".

Termíny koncertů:

09.10. - Tábor, Milenium
10.10. - Bělá pod Bezdězem, Sokolovna
15.10. - Ostrava, Barrák Music Club
16.10. - Chrudim, R Klub
24.10. - Plzeň, KD Šeříková
27.10. - Teplice, klub KNAK
06.11. - Jablonec nad Nisou, klub Na Rampě
07.11. - Hořovice, klub Labe
16.11. - Ústí nad Labem, klub Doma
04.12. - Čáslav, Grand
10.12. - Praha, Palác Akropolis
11.12. - Praha, Palác Akropolis



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY