Lily Allen se provdala za hvězdu "Stranger Things" Davida Harboura

10.09.2020 09:21 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Lily Allen sice prožila více než jen patnáct minut slávy, ale velká část jejího osobního života se potácela pořádnými stokami, které popsala v autobiografii nazvané "My Thoughts Exactly". Alkohol, drogy, prostitutky, ... Hlavně po rozvodu s manželem Samem Cooperem, s nímž má dvě dcery, si prošla různými problémy, ale nyní je snad už vše v pořádku. Dokonce se i vdala. Jejím manželem se stal David Harbour.

Herec, známý hlavně z netflixovského seriálu "Stranger Things", si zpěvačku vzal během malého ceremoniálu v Las Vegas a jejich oddávajícím byl Elvis Presley. Samozřejmě že ne ten opravdový. Svatební hostina se posléze konala díky zavážce fastfoodového řetězce In-N-Out Burger. Jak je vidět, s velkou oslavou si slavný pár hlavu rozhodně nelámal.

Vzhledem k osobním problémům, které zpěvačka prožívala dlouhá léta, má za svou přibližně patnáctiletou kariéru za sebou jen čtyři řadová alba. To poslední s názvem "No Shame" vydala v roce 2018. Nyní je tedy šťastně vdaná a více než rok zcela střízlivá, takže se další nahrávky snad dočkáme brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY